Vinterglede på Norefjell

Dette er livet!

De siste dagene har vært så utrolig fine! Det jeg trengte for å komme ut av denne lille vinterdepresjonen jeg har hatt var jo snø! Helt siden den første kvelden snøen falt utenfor Operaen har jeg vært meg selv igjen og litt til. Jeg trippet hjem, lagde snøballer og sang på julesanger etter vi var på Nøtteknekkeren her om dagen. Jeg virkelig elsker den fine stemningen det gir og jeg tenker på familie, peiskos, fjellturer, julebord, slalåm, god mat og alt annet som er hyggelig med denne årstiden. Så dere kan jo tenke dere hvor fint jeg hadde det på fjellet med min kjære nå på søndagen. Det var vår første skitur og det var masse nysnø som vi fikk kjørt off piste i. Helt magisk ble det jo også når solnedgangen kom utover de siste turene våre i bakken. Jeg har en sånn enorm glede når jeg er i kontakt med naturen på denne måten. Nå er jeg bare glad og kommer mer og mer i julestemning. xx

Leave a Comment