Vi har vært på babyfotografering!

Tirsdag 8. september var vi på Linnea sin babyfotografering! Vi var ute hos superflinke Haslien Fotografene som vi var og tok gravidfotografering med. Jeg oppdaget dem ved å finne de utrolig flotte babybildene de har tatt som ligger bla. på deres Instagramkonto, og jeg var obsessed. DE skulle ta bildene av lille prinsesse når henne kom til verden. Og det er jeg så glad for at vi gjorde. Det var så fin opplevelse og Linnea var så flink! Vi var ute hos de igjen nå på onsdagen som var for å velge ut bildene og produktene vi skulle kjøpe. Så om ikke så lenge får vi de endelige bildene og jeg gleder meg så sinnsykt mye. For bildene var SÅ fine! Imens kan dere se noen «behind the scenes» bilder her.

Marion og Jeanette er kjempedyktige fotografer og var så forsiktige og passet godt på vår kjære baby. Vi følte oss helt trygge under hele fotograferingen og det har jo selvfølgelig mye å si. Mammahjertet smeltet når jeg så vår lille engel i disse utrolig søte settingene. Bare se hvor skjønn hun er *smelt!* <3

Jeg hadde tatt med litt forskjellig babytøy, noe vintage, noe som vi har fått i gave og strikkede sokker fra bestemor (de er så fine!). Den søte lampe-kaninen er fra Kid Interiør.

Kan sitte å se på disse bildene i evigheter og bare smile, så uendelig skjønn (!!!). Også med den lille kransen da! <3 Denne dagen kommer jeg til å huske for alltid. Et utrolig herlig minne jeg setter så pris på, og at vi får noen fantastiske bilder som foreviger det. Som sagt, jeg gleder meg veldig til å vise dem til familie og venner. Og ikke minst, henge opp på veggen hjemme <3

Leave a Comment