Vi har flyttet til Kværnertoppen!

I skrivende stund sitter jeg på balkongen i stekende sol med bikinien på og nyter et iskaldt glass med eplemost. Som sikkert flere av dere har fått med dere så vi vært litt på flyttefot i det siste og det hele skjedde ganske fort. For vi har nemlig flyttet til andre siden av byen til nye Kværnertoppen som ligger ovenfor Kværnerbyen som sikkert flere kjenner til. Vi har flyttet fra en klassisk Frognerleilighet fra 20’tallet til en en helt nyoppført moderne leilighet med utsikt over hele byen. Her skal vi bo i ett eller to år og nå har vi allerede vært her ett par uker. Leiligheten ligger i toppen av bygget i sjette etasje med to balkonger og en av de fineste utsiktene jeg har sett! Jeg bodde faktisk bare 20 m unna ca når jeg studerte og det var den fineste plassen jeg har bodd for meg selv her i byen, nettopp på grunn av den fantastiske utsikten. Alt er helt nytt så alt rundt her er inneheld ferdig enda. Planen er å selge leiligheten skattefritt etter å ha bodd her selv en periode. Så får vi bare se hvor lenge det blir. For må innrømme at jeg stortrives allerede! Jeg som egentlig ikke ville gå med på å flytte fra Frogner. Men med balkongene, utsikten og grønt omkring her sammen med byen så nærme gjør at det er en perfekt location for å nyte livet. Akkurat som jeg gjør her på balkongen nå. Xx ☀️😍👌🏻💕