Vi besøker Villa Rufolo

Villa Rufolo er en bygning i det historiske sentrum av Ravello. Den opprinnelige utformingen er fra 1200-tallet, med omfattende ombygginger på 1800-tallet. Det er mye historie fra bygget som du kan lese mer om her. Hvis du er her på kveldstid anbefaler jeg sterkt å dra på 3D lasershowet som de har her fra ca. kl. 18 og utover to – tre ganger. Vi elsker sånne opplevelser og denne var også helt fantastisk gøy å dra på. Alt blir så levende og ved å ha vært der tidligere på dagtid, så kjenner man til stedene man besøker og ser de på en helt ny måte. Et must!

Det er mange fine detaljer her og det er stor variasjon i planter, trær og blomster. Det føles som man er i en oase! Bildet under er fra det mest ikoniske området på Villa Rufolo. Den fine hagen som er delt opp i et mønster med utsikten ned til havet.

Inne i museet kan man se en mini utstilling av gamle objekter som tidligere har vært rundt om i verden som stjålne objekter. Veldig spennende å lese om! Under ser du to av disse objektene.

Det vanskelig å ikke ta bilder her for det er så mange fine detaljer. Jeg elsker jo blant annet disse rosa blomstene som dere ser på bildet under. Det var en kjempestor busk med de og en balkong ved siden av. Skikkelig drømmende å gå ut der og kikke utover horisonten med blomstene på siden.