Vi ankommer Manarola

På vei til neste landsby så ser vi denne vakre utsikten! Vi har kommet frem til nest siste landsby som heter Manarola. Nok en pastellfarget småby med helt unikt utseende. Denne lå nede ved vannet hvor det gikk en fin vei helt til enden av byen hvor det ligger en kirke. En veldig populær plass for å ta bilde av hele den fine byen.

Vi var egentlig ganske raske til å sette oss for vi hadde jo gått og gått de siste dagene, så det å finne en perfekt plass for litt avslappning var key. Vi hadde med oss jordbær og litt vin og satte oss midt i den deilige varme solen. Alle suste forbi oss sånn som vi selv holder på med, men nå var det tid for å slappe litt av. Med viten om at det kun var en by igjen som det er kort vei til, og vi har rukket det vi skulle på den tiden vi måtte pga. flyturen hjem.

På bildet over ser dere hvor vi har gått i forskjellige stier fra enden i bildet (Monterosso) og helt bort hit hvor vi tok dette bildet. Det har vært en herlig (og lang) tur i denne flotte naturen. Bildene under er fra når vi reiser videre til neste og siste by i Cinque Terré, Riomaggiore.