Vi ankommer Amalfikysten

I går kom vi til det som kalles inngangsporten til Amalfikysten, nemlig den helt vanvittig vakre byen Sorrento. Vi kjører den smale veien inn mot klippen som viser oss utsikten ned mot kysten og byen Sorrento. Vi stopper på toppen for noe av det beste jeg vet, Granita di Limone. Det er en sitron slush som smaker helt fantastisk! Jeg elsker citrusfrukter så Amalfikysten og Italia generelt er virkelig plassen for meg.

Utsikten over kysten er så vakker og det er et must å stoppe masse underveis når man kjører her. Det turkise vannet, badeområdene, den gamle arkitekturen og palmene innimellom er et syn! Jeg har på meg et veldig passende antrekk med den superfine heklede genseren som bestemoren min har laget. I fine turkise farger står den perfekt til områdets middelhavs kultur.

Han som lager slushen presser sitronene og heller saften oppi en beholder hvor han har most is, og blander det sammen. Det smaker forfriskende godt, spesielt i denne fine varmen som vi er så heldige og oppleve i september.