Velkommen til nyåpnede Amerikalinjen i Oslo

I går var jeg å spiste en deilig lunsj nede på det nyåpnede hotellet Amerikalinjen. Det gamle bygget har fått et kraftig løft etter å ha vært gjenglemt i mange år. Nå har Amerikalinjen vært åpen i litt over to uker og hvis du ønsker deg interiør inspirasjon, gode drinker eller god jazz musikk så er dette stedet for deg. Jeg har ikke fått testet cocktailene selv enda, men de ble skrytt mye av også ble vi tipset om at på fredager kan du nyte en herlig jazzkveld i kjelleren, Gustav bar. Jeg hadde litt tid før jeg møtte Ida og fikk derfor sett meg godt om i det fine hotellet. Jeg elsker stilen og spesielt ved resepsjonsområdet og baren rundt på siden der. Så mye fine materialer og farger satt sammen med gjenstander som forteller om bygget. For det var her hovedkontoret til Amerikalinjen var, som er det eneste linjen mellom USA og Norge var, fra Oslo til New York. Jeg har så lyst til å booke rom her for jeg har sett noen bilder av rommene og de ser også utrolig fine ut. For mer info om hotellet klikk her.