Velkommen til min nye blogg

Etter å ha vært på forskjellige plattformer er jeg tilbake til WordPress igjen. Derfor har denne bloggen ikke så mye innhold enda. Men jeg gleder meg over å kunne dele bilder og skrive her igjen. Nå har jeg også lagt inn portfolioen min på samme domene. Rett og slett for å ha alt på ett sted. Håper dere vil ha glede av det jeg deler. For meg blir det mye som en dagbok, men jeg håper å kunne inspirere samtidig.

Her er min gamle blogg.

After being on different platforms I have decided to come back to WordPress again. Therefore, this blog hasn’t that much content yet. I look forward to sharing photos and write here again. Now I have also added my portfolios to the same domain. Simply to have everything in one place. I hope you will enjoy my blog that is a lot like a diary to me, but I hope can inspire you at the same time.

Here is my old blog.

Leave a Comment