Vårstemning i Oslo

Den siste uken i Oslo har vært så fin! Det har vært så godt og varmt, og alt blomstrer. Jeg var en tur i Botanisk hage og kikket på de fine Magnolia trærne (som lukter helt fantastisk!). Jeg gikk også bort til området hvor vi hadde vielsen vår i fjor. Tenk at det snart har gått et helt år siden vi giftet oss! Det var ekstra fint å gå i parken nettopp på grunn av disse minnene 💕

Hjemme har jeg nytt bakgården og bare tatt det helt med ro. Ekstremt digg å sitte der med en sunn lunsj, noen blader å høre på fuglekvitteret! Det er heaven for meg. Også det å tusle rundt i nabolaget og se på den fine arkitekturen sammen med alt det grønne er utrolig godt. Kjenner på all gleden denne tiden gir meg 🌸

Ellers har jeg bare nytt finværet med mannen min og gode venner. Livet blomstrer igjen og man kan endelig være ute og nyte det ☀️ Ønsker dere en herlig vårtid. Xx