Vårfølelsen er her!

Solen begynner å titte frem

Allerede er vårfølelsen her for fullt og det kjennes så utrolig godt ut! Spesielt siden det vi kan kalle vinter i år bare har vært helt grått og trist (og egentlig ganske deprimerende). Det er så mye spennende i møte denne sommeren som jeg skal fortelle mer om senere så det å kjennes ekstra godt å få frem vårtegnene allerede nå. Det endrer faktisk hele humøret mitt og jeg føler meg så mye mer lykkelig over å se noen endringer utenfor vinduet. 

Jeg tenkte å tipse om en ny øyekrem som jeg har begynt å bruke. For etter at jeg var på hudanalyse ute hos Skintech så fikk jeg beskjed om en fetere/tykkere øyekrem ville være bra for meg. Tidligere har jeg bare brukt veldig lette/tynne, så jeg var spent på å prøve ut det. Jeg har brukt Cellular Performance Eye Contour Cream fra SENSAI (nå på 20% avslag hos Blush) og er storfornøyd! Jeg synes den fungerer så bra allerede og gir kjempe mye fukt og jeg føler huden ser så mye bedre ut allerede.  

The spring feeling is already here and it feels so good! Especially since what we might call winter this year has just been completely gray and sad (and really quite depressing). There is so much excitement in the coming months that I will tell more about later so it feels extra good to see the spring changes outside already. It actually changes my whole mood and I feel so much happier to see some spring signs outside my window.

I want to recommend a new eye cream that I have started to use. Because after I was on my skin analysis at Skintech, I was told a fatter / thicker eye cream would be good for me. Previously, I only used very light / thin ones, so I was excited to try these types out. I have used Cellular Performance Eye Contour Cream from SENSAI (now at 20% off at Blush) and am very happy about it! I think it works so well already and gives a lot of moisture and I feel the skin looks so much better already.

Leave a Comment