Utsikt over Grenlandsbrua

De siste dagene har jeg vært på Stathelle for å besøke min far og storesøster. Været har dog vært noe dårligere enn i Mandal. Men det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og det har jo ikke vært kaldt! Så da var det bare å få på joggeskoene og ta bena fatt. Over ser dere joggeturens mål. Utsikten fra over Grenlandsbrua. Det er flere utsiktspunkter langs løypene over Dammane. Og jeg var på to stk under denne turen. Den ene som er litt før brua og den rett over. Her ser dere utsikten fra det første stoppet. Jeg har faktisk ikke har vært på disse plassene selv om jeg har bodd på andre siden av brua hele livet. Jeg har klatret på nedsiden av fjellet en gang med klatreutstyr, men ikke vært her ved utsikten. Det var ihvertfall en veldig fin joggetur og flott å se utsikten mot Stathelle og begge bruene som ligger i fjorden. Klarte tilogmed å ta noen bilder ved å henge opp mobilen i en busk *proff* 👌🏻😅