Ut for drinks og girl-time!

Hadde en veldig morsom kveld i går med masse latter og girl-time sammen min gode venninne Ida. Vi dro til baren i 13 etasje på The Hub og koste med litt bobler og utsikt. Det var så digg med en kveld ute med alt av arbeid lagt til side. Ekstra kos at det bare var oss, så vi fikk masse one-on-one tid til å prate sammen. Elsker å henge med Ida og i går var ikke et unntak. Ler så mye når jeg er med henne! Her er i hvert fall noen bilder fra gårsdagens antrekk. Jeg hadde også rettet håret for første gang på kanskje ett par år. Så det var litt morsomt å se den nye hårfargen med slett frisyre. Til vanlig har jeg har jo så mye fall/bølger i det så det var veldig uvant. Men jeg liker det så kan jo gjøre det innimellom fremover. Bare jeg ikke mister bølgene… Xx 💋

Antrekk:
Kjole: Nelly / støvletter: Nelly / veske: Yves Saint Laurent