Uke 26 av graviditeten

Jeg tar bilder underveis i graviditeten og her er jeg litt over 26 uker på vei, noe som vil si at jeg er inne i den siste uken av mine 6 måneder gravid nå. Fra neste uke er jeg inne i mine 3 siste måneder som gravid (!). Det er jo helt utrolig hvor fort tiden går når man tenker på hvor kort tid det er igjen. Vår lille prinsesse er så aktiv og det er helt magisk å være gravid. Å kjenne sparkene, slagene og all aktiviteten som er inne i magen. Dette er min første graviditet og jeg hadde aldri sett for meg at det skulle være på denne måten. Det er absolutt noe av det fineste jeg har opplevd! Kan ikke sammenlignes med noe. Jeg elsker å være gravid. Etterhvert skal jeg samle bildene som viser fra når mangen var på sitt minste til sitt aller største. Gleder meg til å se hvordan det blir. Har blitt så inspirert av andres bilder på nettet så tenkte at det ville jeg også gjøre. Gravid uke for uke. 

I take pictures along the way during my pregnancy and in these pictures I’m  26 weeks. Which means that I am in the last week of my 6 months pregnant now. From next week I am in my last 3 months of my pregnancy (!). It’s crazy how fast time goes when you think about how short time there is left now. Our little princess is so active and it is absolutely magical to be pregnant. To feel the kicks, punches and all the activity that is inside the belly. This is my first pregnancy and I had never imagined it to be this way. It one of the most incredible experiences I’ve ever had! Can’t compare it to anything. I truly love to be pregnant! Eventually I will gather the pictures that show from when the belly was at its smallest to its biggest. Can’t wait to see the result. I have been so inspired by other people’s pictures online so thought I would love to do that too. Pregnancy week by week.

Stolt av den fine magen med vår lille prinsesse inne i magen.

Leave a Comment