Turquoise And Gold Luxe

Azul living

Jeg elsker interiør og kommer nok aldri til å gå lei av spesielt gull og turkis. Turkis går igjen i stuen og spisestuen vår og jeg elsker kombinasjonen av strand-elementer og disse fargene. Alt som er forgyllet har en slik luksuriøs “touch” som jeg synes er helt fantastisk! Interiør som oser glam er noe av det jeg liker best så jeg blir ofte inspirert av stiler som har slike elementer. I dette moodboardet vil du se nettopp disse fargene sammen med en stil jeg vil kalle “Greek Luxe”. Det greske symbolet går igjen flere steder her og slike symboler eller mønstre (som ofte er symmetriske) er ofte brukt i denne type innredning. Noen av mine favoritter her er bildet med bambusramme og Bombay Sapphire motiv. På grunn av den forgylte rammen og den pene flasken. Jeg er jo grafisk designer og har en liten forkjærlighet for pakningsdesign og etiketter – og denne flasken synes jeg rett og slett bare er lekker! Ellers er jeg på utkikk etter par slike puffer/ottomans som denne i turkis som jeg synes er helt perfekt. Jeg har også klart å skaffe meg slike greske nøkkel håndtak til nattbordene våre som jeg skal vise dere bilder av senere. Det ble kjempefint og passer så godt inn i rommet! Liker til produktene finner du nederst i posten.

1. Greek Key Antiqued Table Lamps from Overstock. 2. Gold Bamboo Framed Bombay Sapphire Gin Print form Chairish. 3. Amber Pillow from Lulu & Georgia. 4. Chamomile Footed Bowl from One Kings Lane. 5. Worlds Away Candace Geometric Gold Leaf Hardware from Interior Home Scapes. 6. Dalton Pillow-Top Ottoman in Turquoise Velvet from One Kings Lane. 7. Bamboo Motif Accent Table from Target.

Leave a Comment