Tilbake fra ferie (modus)

I blomsterengen

Nå er jeg så støl at selv å gå ned trappen merkes godt! Vi er tilbake fra ferie som de fleste andre og da begynner hardkjøret med å bli sunnere, trene mer og sette seg nye mål (igjen). Jeg som mange andre har gjort nettopp det. Jeg ønsker å jobbe mer med kjernemuskulatur (noe jeg allerede har begynt med) og få en mer markert mage. Det er i hvert fall målet. Vi skulle uansett på vei til Moment Studio for å se på bryllupsbildene våre. Og de er jo så fine!!! Jeg gleder meg så til å se de endelig filene, så kan vi få ut et bilde i noen lokalaviser hjemme som pappa maser på oss om (og det er bra at han gjør for vi er litt trege). Og ikke minst se dagen igjen gjennom fotografens øyne. Det blir utrolig spennende og jeg merker det kribler etter å få laget takkekort! Ellers blir det nok en veldig rolig ryddedag for min del her. Det må jo også gjøres etter flere om-pakkinger og kofferter som er tømt etter reiser.

Leave a Comment