Termin om to dager (uke 40+1)

Jeg rakk det! 40 uker + 1 dag og to dager igjen til termin! 19. august er datoen vi så lenge har sett frem til og tiden vi har visst at vår lille prinsesse vil komme. Så langt har det jo ikke skjedd noe og det er bare 6-7 % som føder på termindato og 70 % etter. Så mest sannsynlig blir det nok etter den 19., men noen må jo være den mindre prosenten også. Mens vi venter i spenning rakk jeg ihvertfall å ta uke 40 gravidbilder i dag! Og det er veldig gøy for jeg har tatt regelmessige bilder som jeg skal sette sammen for å vise magens «prosess». 

I made it! 40 weeks + 1 day and two days left until my due date! August 19 is the date we have been looking forward to for such a long time and the time-schedule we have known that our little princess will finally arrive. So far nothing has happened and only 6-7% give birth on the due date and 70% after. So most likely it will be after the 19th, but some must be the smaller percentage as well. While we wait in excitement, I did at least managed to take week 40 pregnancy photos today! And it’s a lot of fun because I’m taking pictures between the weeks to put together to show my belly’s progress.

Nå kommer hun hvert øyeblikk og jeg kjenner at jeg er så klar og vil egentlig at hun skal komme med en gang. Jeg føler at hjemmet er klart, innkjøpene er gjort, fødebaggen er pakket og jeg føler meg klar. Nå er det kun ventingen som gjenstår. Mamma og pappa venter på deg <3 🙂

Leave a Comment