Terme di Saturnia we’re back!

Det er siste dag i Italia og vi har satt av tid til en Hot Springs dag! Dette gjør meg så glad for jeg elsker varme kilder og kan ligge og bade i vannet i timesvis. Etter vårt første møte med Cascate del Mulino eller Terme di Saturnia som den også blir kalt, så ble jeg helt forelsket. For et spennende sted! 

Så denne gangen planla vi å komme til Saturnia og leie hotell rett ved den varme kilden så vi kunne dra kjempetidlig for å være der alene. Det gikk jo relativt greit, men vi kom så tidlig at vi måtte vente litt på lyset. Så det var det noen andre som også hadde tenkt det samme så vi var ikke helt alene likevel hehe, men dog enormt forskjell fra da vi var her sist. Men vi fikk filmet litt med drone og siden Øyvind ikke ville bade så fikk han tatt noen bilder av meg også.

Det føltes ekstra spennende med all tåken/dampen som steg opp i morgenlyset. Bare elsker denne plassen og som dere ser på bildene så er det nok av plass til folk her. Det er flere platåer lenger nedover fra her vi var også. Og over den gamle vindmøllen (huset som bare står igjen) kommer alt vannet i en bekk nedover som danner fossen ved huset.