Ta (ekstra) godt vare på håret ditt

I samarbeid med Hairlust

Nå begynner det å bli kaldere og kaldere og tiden inne står for tur. Jeg ser frem til å fyre mer i peisen og bare kose meg ekstra mye inne med mine kjære. Når man har en liten baby i hus så blir tiden så mye mer begrenset og man må bruke tiden godt. Sånn som egentid og egenpleie kommer litt i andre rekke. Bare det å kunne ta seg en lang dusj har blitt satt litt på vent den første tiden, men nå begynner det å bli lettere å få gjort nettopp det, ta seg en god dusj med pleie av håret. Jeg har i samarbeid med Hairlust fått testet noen av produktene deres og vil fortelle litt om de her.

Fortsetter under bildene.

Hair Growth & Protection Hair Mask:
Denne masken anbefales til normalt og tørt hår som har bruk for ekstra pleie og næring i hverdagen. 

Protein Reconstructor Hair Mask:
Denne masken anbefales å brukes 1-3 ganger i måneden for å gi håret en ekstra gjenoppbyggende proteinboost. Passer best til tørt, skadet hår, og spesielt til hår som har tatt skade av kjemiske behandlinger.

Jeg føler at håret mitt har blitt sterkere og mer glansfullt ved å bruke disse to kurene. Mitt hår er ganske slitt og nå med Corona i gang igjen for fullt + baby hjemme så har det blitt lite av frisørbesøkene. Så det å kunne kure det selv hjemme har vært utrolig deilig og godt for håret. Hair Growth & Protection Hair Mask lukter også utrolig godt med en søt bæraktig lukt. 

Begge hårmaskene inneholder aktive mikro-proteiner som trenger dypt inn i hårets kjerne og som styrker og gjenoppbygger håret fra innsiden. Disse mikro-proteinene forlenger også hårets vekstsyklus og etterlater håret synlig sunnere og mer motstandsdyktig og minimerer splitte tupper og knekt hår med opptil 20%, mens hårets generelle kvalitet forbedres med opptil 60%. 

Detangle Wet Brush og Bamboo Turban Hair Towel:
Børsten kan brukes til både vått og tørt hår som er veldig kjekt! Og turbanen er helt perfekt til å ha når man ikke føner håret. Jeg lar det tørke av seg selv og da er det supert å kunne feste håndkleet med en knapp etter man har satt det opp så sitter det der det skal. Håndkleet er laget av naturlige fibre fra bambus og bomull som er skånsomt mot håret og bambusen absorberer også enda mer effektivt så håret fort blir tørt.

Les mer om hvorfor du bør velge en proteinkur for håret her.

Besøk HairLust

Leave a Comment