Starten på sommerferien

Vi har allerede tyvstartet på ferien når vi i forrige uke var hjemme for å hjelpe pappa å flytte. Innimellom flyttelassene fikk vi tatt oss noen fine turer til nærområdene. Vi reiste blant annet til vakre Risør. En av de fineste sørlandsperlene! Her er noen bilder fra den fine dagsturen vår. 

We have already started our holidays when we were at home last week to help my dad to move. In between the relocations, we had some nice trips to the surrounding areas. One of these places was beautiful Risør. One of the finest southern pearls! Here are some pictures from our nice day trip.

Her står vi oppe på Risørflekken som er malt med hvit kalk. Et av kjennemerkene i Risør som ligger på Urheia. Det er nydelig utsikt over hele byen og en fin gåtur opp bakkene med trehus på alle kanter. Anbefales sterkt!

Is må man kose seg med når man er på tur i finværet. Er vel det (og nekatriner) jeg har mest cravings på om dagen. Og denne herligheten fra Mövenpick var nydelig!!

Generelt utrolig vakkert her i Risør. Elsker hvor fine og frodige hagene her er. Jeg fant den største blåregn-busken jeg har sett i Norge til nå, som dere ser på bildet til høyre. Bildene under er tatt på Portør som er på veien fra Risør til Stathelle. Vi tok kystveien tilbake og fikk sett mye flott natur og kjent den deilige sjølukten. Følelsen av norsk sommer!

Leave a Comment