Solnedgang i vakre Riomaggiore

Vi ankommer Riomaggiore og det er blitt kveld så solen går snart ned. Pastellene gløder i sollyset og det føles som vi er ferdig med en etappe og kommet i mål. Tenk så mye vi har gått og opplevd på så kort tid. Det har vært en helt fantastisk opplevelse! Å komme frem til siste punkt med et så nydelig lys var bare helt utrolig. Det er kjempesøt landsby vi har kommet til og det er en av mine favoritter blant de fem. Dere skjønner kanskje hvorfor når dere ser hvor fint det er der.

Båtene vugget i havet mens det ble mørkere og mørkere. Vi gikk bort til stranden hvor noen nettopp hadde badet i de store bølgene som nå kom lenger og lenger opp på steinstranden. Vi gikk tilbake mot piren hvor vi gikk ut på de store steinene for å se siste rest av solnedgangen. Der ble vi sittende i lang tid å bare nyte, for så å se resten av sollyset slukne over Riomaggiore. Så vakkert!

Det ble bare mer og mer magisk når lysene tentes opp i byen og vi satt der med de beste plassene. Anbefaler å dra hit på det sterkeste og gjerne i den rekkefølgen vi startet i så man kan avslutte turen i denne vakre landsbyen. Det hele toppes med solnedgang så prøv å få til det. Etter å ha sittet ferdig på piren for denne kvelden gikk vi lenger opp i byen for å finne oss en restaurant. Vi fikk kjempegod mat på IL Grottino. Rustikk og vakkert interiør og atmosfæren var så koselig. man sitter inne i en slags grotte med steinvegger og tak. Jeg var så sulten og det var så nydelig sjømat der! Det beste jeg har spist i Cinque Terré. Så ta turen vhis dere skal bo her.