Snorkling med seler (!!!) på Montague Island

Vi har opplevd så vanvittig mye på denne reisen og jeg har ikke fått delt halvparten med dere, men jeg prøver å få med flere av høydepunktene. Vi hoppet blant annet i fallskjerm på Mission Beach fra 15 000 feet, og det er det sykeste jeg har gjort! Jeg har bare hoppet i hangglider i Brazil så dette ble jo virkelig hakket videre i forhold til ekstremsport. Jeg vil bare gjøre mer for å si det sånn! Helt insane. Vi har også snorklet med seler i Montague Island. Og DET er det fineste jeg har opplevd med ville dyr noen gang. Helt uvirkelig vakkert å få en slik kontakt med de og svømme med opptil 10-15 stk rundt deg. De er så utrolig søte og nysgjerrige, så de kom veldig nær flere ganger. Helt magisk! Vi har også snorklet i The Great Barrier Reef som også var utrolig fint. Vi så så mye forskjellige typer fisk og skjell. Men når vi snorklet med selene så vi faktisk mye mer! Der så vi sting rays, haier, masse forskjellige fisker og selvfølgelig de nydelige selene. Så faktisk så ville jeg absolutt anbefalt det mye mer hvis du måtte velge mellom de to stedene. Det meste jeg har fra sel-snorklingen er filmer fra GoProen, men vi tenker å lage en liten reisevideo så der vil dere få se mer fra det. Imens får jeg bare vise disse bildene <3 Xx

Noe av det villeste jeg har opplevd!!! Jeg som elsker dyr var i paradis her med disse fantastiske skapningene! Åååå det var så utrolig fint! <3