Rustic love and pink hues

En ny stil

God kveld til dere, og ikke minst så håper jeg dere har fin start på uken! Nå ligger jeg i sofaen etter en lang treningsøkt på Sats. Jeg har vært på Indoor running og jeg blir helt utslitt etter de timene, og noen ganger mer enn andre. Sånn som nå hehe. Det har jo også vært en innholdsrik helg så da er det ekstra godt å slappe godt av etterpå. Nå har jeg kikket litt på interiør på nettet og jeg blir så inspirert av de fine høstfargene som er nå. Hver dag er det fine blader som gjør at gatene ser ut som om de er tatt ut fra en koselig film. Og nå er jo tiden inne for sofakos, tenkte lys og full avslapping etter en lang og varm sommer. Jeg liker veldig godt farger som gammelrosa og rust-toner sammen med materialer som tre og messing. Når disse elementene kombineres sammen får de en fin og høstlig stil over seg som jeg liker veldig godt. Håper du blir inspirert også!

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER / 7: HER / 8: HER

Leave a Comment