Rosa fargetema til 30-årsfeiringen

Min store dag!

I dag har vært en veldig produktiv dag! Jeg har fått gjort masse vasking av både gulv, møbler og pyntegjenstander. Noe av “oppussingen” ble veldig spontant så det har blitt mye mer rot og støv overalt enn det kunne ha vært hvis alt ble pakket og ryddet bort ordentlig, men men. Nå er det i hvert fall ikke så veldig lenge igjen før vi er ferdig her. I dag har jeg til og med fått litt tid til å se litt på noen av tingene jeg har kjøpt inn til bursdagen. Temafargene blir rosegull, gull og forskjellige rosatoner. Det tror jeg blir veldig fint! Jeg skal lage sånn organisk ballong girlander (balloon garland) så jeg har testet litt og sett hvordan ballongene blir sammen. Jeg tror jeg har fått kjøpt inn det meste, men det blir kanskje en liten innkjøpsrunde igjen til uken. Jeg har jo fortsatt en uke på meg! Men det gå så sykt fort så nå er det bare å ha tunga rett i munn og følge “planen”. Jeg har flere morsomme ting jeg har tenkt til å gjøre/lage til bursdagen så det blir veldig spennende å se hvordan resultatene blir. Skal selvfølgelig oppdatere dere her. Nå skal jeg spise litt edamame og slappe litt av før jeg fortsetter her. Ha en super kveld!

Leave a Comment