Postcards from Amalfi

Her komme ren hilsen fra vakre Amalfi! Vi kunne ikke funnet et mer passende sted som matchet antrekket mitt. Med denne superfine (favorittgenseren) som bestemoren min har heklet som tilfeldigvis passer helt perfekt til middelhavs kulturen. Det er mange søte souvinirkiosker her og denne i Amalfi måtte vi bare gå bortom.

Jeg er så glad i turkis og blåtoner. Det var alltid grønn og blå jeg var mest glad i mens jeg var ung og begynte å bli eldre. Naturfargene. Kanskje mye fordi jeg alltid har vært så glad i naturen også. De føltes så ekte og rene, at jeg er så connected med. Og det er det som er så fint med Amalfikysten og Italia generelt, det går mye i disse fargene. Turkis, gult, blått og grønt. En herlig miks som jeg elsker! Underveis så har jeg følt meg veldig hjemme her i Italia. Kanskje jeg har bodd her i et annet liv. Det er i hvert fall noe her jeg føler meg veldig bundet til.