Påskestemning med hareører og påskeegg

Lunsj for to!

Jeg pleier ikke å pynte så mye til påske, men i år koste jeg meg skikkelig med det. Nettopp fordi jeg har tatt frem vannmalingen og begynt så smått med å male igjen. Så da har jeg fått øvd meg på disse påskeeggene og ellers testet den populære påskehare-ørene rundt egget som dere ser på bildene. Det finnes utallige tutorials på nettet så bare å google frem oppskrift! Håper alle ellers har hatt en fin påske med sine kjære. 

I don’t usually decorate as much for Easter, but this year I really enjoyed it. And that is because I have brought up the watercolors again and started painting. So I have practiced on these Easter eggs and otherwise tested the popular Easter bunny ears around the egg as you can see in the pictures. There are countless tutorials online so just google out the recipe! Hope everyone has had a nice Easter with your loved ones.

Leave a Comment