Påskestemning hjemme med gule tulipaner

Nå sitter jeg og jobber hejmmefra for tiden siden jeg ikke er innleid som konsulent, men jobber med freelance oppdrag. Derfor er det ekstra stas når mannen kommer hjem med fine gule tulipaner! Ingenting sier påske mer enn disse koselige blomstene. Akkurat nå driver jeg og googler som en gal etter forskjellige møbler og interiør. For jeg skal style en leilighet som straks skal ut for salg så da går det en del tid til det også. Det er veldig gøy å se på alt det fine som finnes der ute. Men jeg merker at det er så mye mer av det jeg ser etter i nettbtikker fra USA. Jeg skulle ønske jeg fant mer “glamorøse” møbler her i lignende stil som Jonathan Adler sine kreasjoner. Jeg finner så mye bra inspirasjon på Pinterest (gjerne følg meg der), så da er det bare å være kreativ å jobbe med det man finner. Senere i dag blir det vårstemning i Botanisk hage med omvisning med blomstringen av de vakre Magnolia trærne. Det blir så fint! Ønsker dere en strålende dag videre. Og hvis dere har noen tips til nettbutikker uansett stil så gjerne tips meg under her. Elsker å lete rundt på nettet etter nye skatter. Xx