Påskedekket bord og update fra helgen

Ja nå er jo påsken over og jeg gleder meg over at mai snart nærmer seg. Jeg har hatt besøk av min storesøster og vært på hytta i Tyrifjorden som har vært kjempekoselig. Jeg føler meg uthvilt og klar for sommeren som så raskt kommer mot oss. I dag har det jo vært utrolig deilig vær her i Oslo og det kjennes så godt å begynne å gå med lettere klær igjen. Noe av det fineste med påsken var å ta det helt med ro og bare slappe av. Med blant annet å ta lange frokoster med dekket bord og godt selskap. Som denne fine påskefrokosten jeg hadde med søsteren min. Litt på etterskudd, men vil fortsatt dele bildene for det var så koselig. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er veldig gøy å dekke bordet og gjøre det fint. Håper dere har hatt en super ferie og har fått ladet opp batteriene enten du har vært på fjellet, hjemme eller utlandet. Xx

Det gjør så mye å ha noen friske blomster på bordet sammen med et fint servise og bestikk. Dette serviset er fra wedgewood og bestikket fra RAW.