Oppskrift på hyttekos

Vi koser oss veldig når vi er på hytta, som dere sikkert forstår når dere ser bildene her. Det er fantastisk natur, hytta ligger rett ved vannet (Tyrifjorden) og man får virkelig koblet helt av fra bylivet. Og hvis man vil kose seg litt ekstra så er det en veldig enkel måte å gjøre det på. Ved å stelle i stand et matfat man kan kose seg med ute i hagen. Da gjerne med litt forskjellige oster, frukter og nøtter, og ellers hva som frister og hva man har.

Vi må være litt kreative noen ganger med hva man skal spise siden det ikke er noen butikk i nærheten. Så denne gangen brukte vi litt av de ostene vi hadde, sammen med tomater, agurk, paprika, pasjonsfrukt, sennep, olivenolje og stikkelsbærsyltetøy. Også er vi så heldige å ha epler, plommer, bringebær og stikkelsbær i hagen. Så det ble skikkelig godt!

Det har jo også vært mange sommerfugler i år. Så det har vært spesielt mange her på hytta som koser seg med plommer og epler. Også er det naboens fine sauer som koser seg med det store området og gresser rundt oss. Det er så koselig stemning!