Nytt på soverommet og 20% avslag

Flowers on my mind

Annonse

Nå har jeg endelig fått meg trådløs lader til mobilen! Så nå kan jeg lade mobilen rask og enkelt uten å måtte lete etter laderen min hver gang jeg må bruke den. For den er jo som regel med meg ut døren uansett. Så da kan den heller ligge fast i vesken så er jeg sikker på å huske den når jeg skal avgårde.

Jeg har fått meg Antique Roses som er en kjempefin lader fra iDeal Of Sweden. Jeg har jo nylig begynt å teste produktene deres og er så fornøyd! Jeg synes designet er så lekkert og det passer perfekt inn som et lite dekor-element.

Nå får du 20% avslag på hva som helst i nettbutikken deres her ved bruk av denne koden: IDEALOCTNO

Under ser dere flere produkter i samme serien. Det er mye som allerede er nedsatt, så her kan man virkelig gjøre et kupp! Rabattkoden gjelder ut 25. oktober.

Usb ledning: HER / Deksel: HER / Powerbank: HER / Trådløs lader: HER

Leave a Comment