Nytt navn til seilbåten

Endelig er båtsesongen endelig igang igjen og jeg elsker det! Havet, luktene, solen, bølgene, lydene, fuglene, alt gir meg så fantastisk følelse! Det som er litt artig er at vi har strevd skikkelig med å finne navn til seilbåten (fire år) så den har jo bare beholdt det gamle den hadde. Men NÅ har vi endelig funnet det perfekte navnet. Det er romantisk, feminint og jeg kan røpe at det kanskje er noe fransk innblandet. Jeg vil ikke røpe det helt enda for tenkte å be noen venner på “døping” av båten med god mat, drikke (forhåpentligvis) sol og masse god stemning. Så neste steg nå er å lande på font-valg og få laminert på det nye båtnavnet. Det gleder jeg meg til og har allerede begynt å teste ut fontene. Det blir en fin script font og det er jo et hav av muligheter så vil ikke forhaste meg heller. Plutselig kommer det bilder her fra døpingen 😉 Inntil da må dere ha en herlig helg. Her er noen bilder fra siste tur på vannet. Xx