Nye Brasserie Rivoli på Bjørvika

I går var det en helt fantastisk dag hvor det føltes litt sommer fortsatt. Det var masse sol i Oslo og dagen startet med en kjempebra presentasjon om Environ Skincare nede på Thon Hotel Opera. Men forteller mer om det i neste innlegg. Etter presentasjonen gikk jeg litt rundt i byen for noen ærrend jeg måtte gjøre og bare nøt det fine været. Så var det hjem for å gjøre seg klar til middag med en god venninne. Denne gangen dro vi til det helt nye området på Bjørvika hvor det har åpnet nytt hotell og noen nye restauranter. Der var det fortsatt masse deilig sol og fin utsikt ut mot det nye Munch Museet.

Vi bestemte oss for å prøve Brasserie Rivoli som har en kjempesøt uteplass og fin atmosfære. Der tok vi oss litt å drikke før vi gikk inne for middag. Det er vanligvis servering ute, men nå begynner det å bli sent på året så da avslutter de det på grunn av været. Så vi var heldige som fikk sitte der litt før det egentlig ble litt kaldt og vi bevegne oss inn. Interiøret inne er også utrolig stilig med fargetoner i naturskjønne (og trendy) brun og ferskenfarger, tørkede blomster og art deco dekor.

Vi startet med en krabbesalat med agurk som var helt fantastisk! Og til hovedrett tok vi begge Brasserie Rivoli’s Coq au vin Jaune som er virkelig til å anbefale. Begge rettene var sykt gode og noe jeg absolutt vil tilbake og spise igjen! Så hvis du skal ut i kveld og lurer på hvor du kan spise, så vil jeg anbefale Brasserie Rivoli på Bjørvika. De har hatt åpent noen få måneder og har blitt superpopulær med full restaurant hver dag. Så det kan være lurt å booke bord, selv om vi bare gikk tilfeldigvis forbi rett før middagsserveringen og derfor var litt heldige med å få plass. Ha en fin helg videre dere. Nå skal jeg dra hjem til Stathelle for gjenforening med trinnet vårt fra ungdomsskolen!