New week og tilbake i Oslo

Pretty in pink

Ja da var langhelgen min over og jeg er tilbake i hovedstaden. Etter en utrolig fin og avslappende helg er jeg tilbake i fullt kaos. Dvs. det er fullt kaos rundt meg! Hjemme driver vi å pusser opp med å skifte ut gamle ledninger og slisse (gjemme) disse inn i veggene, og i stuen blir det lagt ny “duk” i taket. Nå ble det veldig teknisk her, men med andre ord så er det støv, bråk og ikke veldig gøy å bo midt oppi. Alle møblene står rundt om i leiligheten og det er ting overalt. Vi må jo rekke å bli ferdig med alt før bursdagen min den 8. og hvis det ikke skulle gå (det hender jo at ting tar lenger tid), så må det i hvert fall være klart til feiringen her den 13. Jeg gleder meg så mye til alt er ferdig og man kan bruke alle rommene igjen! Og siden det er mandag og ny uke tenkte jeg at det passet perfekt med bilde av denne smoothie-bowlen. Kjempegøy å teste ut å lage sånne bokstaver. Ble vel litt inspirert i Bali. Jeg har brukt noen bokstav-former som jeg har kjøpt på Søstrene Grene for flere år siden. Jeg tror de er ment for pepperkaker, men fungerte helt fint til mango også! Haha legg merke til speilbildet av meg i skjeene. Ha en fin kveld videre.

Leave a Comment