Nå er vi så nære! (Uke 41+6)

Vi venter og venter og ingenting skjer. Det er en merkelig følelse å vente på denne måten. Som dere skjønner så ble det heller ikke den 25. august som ble datoen vår lille baby skulle bli født. Og i dag er det allerede den 29. Jeg som henger meg sånn opp i datoer, hadde et nytt håp i går for 28.08.20. Syntes disse tallene var så fine. Og nesten samme “oppsett” som min fødselsdato som er 08.10.88. Uansett dato eller ikke, ventingen hadde jeg aldri trodd skulle vare så lenge. Men  i går var jeg på sjekk på Ullevål sykehus hvor jeg har fødeplass og alt så helt fint ut etter både screening, ultralyd og vaginal undersøkelse. Uten å gå for mye inn på detaljer så kan man si at ting har ihvertfall begynt å skje! Hun ligger veldig langt nede i bekkenet og jeg er veldig moden. Så legen sa at han trodde jeg skulle komme tilbake med rier ett par timer senere. Men det var kl. 10 i går formiddag (!), og sånn ble det jo ikke, dessverre. Men i morgen skal jeg tilbake til sykehuset og da skal jeg settes i gang. Så da får vi endelig snart møte vår kjære datter!

We wait and wait and nothing happens. It’s a strange feeling to wait this way. As you can see, August 25 was not the date our little baby was to be born either. And today is already the 29th. I get so into these dates and had a new hope yesterday for 28.08.20. Thought these numbers were so nice. And almost the same “setup” as my date of birth which is 08.10.88. Regardless of the date or not, this waiting was not something I could ever imagine. But yesterday I was checked at Ullevål hospital where I’m giving birth and everything looked just fine after both screening, ultrasound and vaginal examination. Without going into too much detail, one can say that things have finally started to happen! She is very far down in the pelvis and I am very mature (ready). So the doctor said he thought I would come back with contractions a couple of hours later. But that was at. 10 yesterday morning (!), so that was not the case, unfortunately. But tomorrow I’ll go back to the hospital and then they will start the process of labour. So then we will finally meet our dear daughter!

Jeg har jo prøvd å være litt aktiv i dag siden det å slappe av å gjøre ingenting ikke ga noe resultat. Så jeg har gått masse rundt i nabolaget, gjort litt husarbeid, handlet med litt delikatesser og bare kost meg de siste timene i dag. Så disse bildene er fra flere dager tilbake når jeg var mer hjemme igjen. Nå skal jeg sette på en film og slappe av i sofaen med jordbær. Så er nok neste gang jeg er «her» på bloggen som nybakt mamma. 

Leave a Comment