Morgen på The Well

Spa-time!

I går hadde jeg en utrolig fin bursdagsfeiring her i Oslo. Fra morgen til kveld var det bursdag som var i fokus. Jeg startet dagen med en deilig spa-dag på The Well med 3 av mine beste venninner. Jeg elsker jo egenpleie og bading så det var en utrolig fin og avslappende opplevelse. Jeg kommer absolutt til å dra mye på The Well fremover! Vi koste oss så masse og det var så fint og være med godjentene mine samlet i Oslo igjen. Vi var med på et aufguss rituale i badstue hvor de brukte eteriske oljer og en stor vifte sammen med avslappende musikk. Og det føltes helt magisk når den varme luften traff oss mens vi satt der med lukkede øyne i total zen-modus. The Well ligger ca 30 min utenfor Oslo og er utrolig stort. Med over tre etasjer og uteområder hadde vi nok å gjøre. Når vi var ferdige på The Well dro vi tilbake til Oslo for neste del av feiringen. Mer om det kommer i neste innlegg.

 

Leave a Comment