Mitt favorittsted i Porsgrunn

Jeg har hatt noen kjempefine dager hjemme på Stathelle. Likt som i Mandal har jeg fått slappet av og catchet opp med familie og venner. Det har vært veldig fint å besøke alle sammen her før turen gikk videre til Oslo. Jeg har bla. fått vært på Thaifestival i Brevik, jogget ute på Bjørkøya hvor vi alltid var når jeg var liten og vært i Langesund og hørt på Killer Queen tribute band. Også tenkte jeg å dele noen bilder fra når min søster og jeg var i Porsgrunn og spiste på Becks brasserie (gamle Osebro). For det er mitt favoritt spisested i Porsgrunn (det er ikke akkurat så mye som skjer på Stathelle). Og det er så fint med utsikten over elven og det grønne uteområdet. Minner meg en slags norsk riviera. Vi hadde en veldig god salat med and som jeg vil anbefale om du tar turen til Porsgrunn. Ellers gikk vi rundt og kikket på byen som stadig er i utvikling. Det har jo for ikke så lenge kommet et tilskudd til elven med en “falsk øy” hvor de har bygget ut Bratsberg brygge. På bildet ser dere et av de nye spisestedene der.