Mine favoritt produkter fra Esse Skincare

Sponsede produkter

Tidligere i år var jeg på pressefrokost med Esse skincare som du kan lese mer om her. Vi fikk med oss mange gode produkter og Esse har blitt et av mine favorittmerker. Jeg ble helt oppslukt av hvor bra deres Protect oil var og merket tydelig forskjell dagen etter jeg begynte å bruke produktet. Huden min hadde så mye mer fukt at jeg ble helt sjokkert! Det er spesielt den blå serien for sensitiv hud jeg har lagt min elsk på for de har passet så utrolig godt til huden min. Nå er jeg så heldig å ha fått flere produkter og testere fra Esse skincare som jeg gleder meg masse til å prøve ut. Men her er mine favoritter fra Esse skincare så langt.

Earlier this year I was at a press breakfast with Esse skincare which you can read more about here. We got so many good products from Esse and they have become one of my favorite brands. I was completely stunned in how good their Protect oil was and noticed a clear difference the next day. My skin had so much more moisture that I was completely wowed! It is especially the blue series fro sensitive skin that has become my fav because it fits so good with my skin type. I’m so lucky to have got some new products and testers from Esse skincare that I am really looking forward to trying out. But here are my favorites from Esse skincare so far. The products are sponsored. 

Noen av fordelene med Esse skincare sine produkter er at de er økologiske og rene. De har probiotiske aktive ingredienser som beroliger og reparerer reaktiv hud. Produktene er veganske og Cruelty free! Så dette er produkter man virkelig kan støtte på alle områder. Og ikke minst så fungerer de skikkelig bra! Min favoritt-kombo er Hydro moisturiser og Protect oil som jeg har tatt bilde av her.

Protect oil, min absolutte favoritt! Denne oljen er til sensitiv hud og nå som jeg er gravid er oljer det beste jeg kan gi til huden min. Denne oljen danner ved hjelp av polymerisering av Ximenyn-syre, et beskyttende lag på hudens overflate når oljen eksponeres for UV eller frie radikaler. Den genererer et fysisk lag for å beskytte mot miljøforurensinger. Øker blodstrømning; effektiviserer levering av næringsstoffer og oksygen til huden.

Leave a Comment