Mine favoritt barnetøys-merker

Det er så utrolig mange fine barnetøys-merker som jeg har fått øyne opp nå som jeg skal bli førstegangs-mamma. Derfor tenkte jeg å lage en liste med mine favoritter så langt, slik at du også kan se om disse merkene er noe for deg. Man har så mye å velge i, så det er lett å miste oversikten så denne oversikten vil jeg bruke selv også fremover. Dere kan se på bildene under at det er litt gjennomgående stil på det jeg liker. Veldig sukkersøtt og feminint. Under kan du trykke på de uthevende merkene eller direkte på bildene.

Må jo si at mine favorittfarger også er ganske feminine, lyse og spesielt pasteller er noe jeg liker veldig godt. Det er jo ei lita prinsesse vi venter så hun blir nok dollet opp endel. Det er jo ikke rart når man ser hvor utrolig mye søtt som finnes! Som f.eks den lille rosa sløyfen, det todelte settet og ikke minst den søste genseren «little sister» hvis man har flere barn fra før. 

 

Noe jeg også har fått øyene veldig opp for er monogram. At man kan få laget til eller designe et monogram selv for den lille som man kan få sydd på klærne. Kjempefint!

 

 

Også kan man bruke så mye koselig tilbehør, som søte solbriller en liten hatt eller lignende. 

 

Leave a Comment