Min nye favoritt parfyme

Aerin - Lilac path

Jeg har nettopp brukt opp min Dolce & Gabbana light blue parfyme så jeg har vært på utkikk etter noe nytt på markedet. Og jeg har vært på leting etter en duft som jeg kjente når vi var i Italia i fjor. Den hadde en blanding av appelsinblomst sammen med noe annet jeg ikke klarte å finne ut. Men jeg har hatt den i bakhodet mitt helt siden. Så for noen dager siden var jeg og handlet på Fredrik & Louisa og tok turen i deres flotte parfymeavyelig. Og det var der jeg fant min nye perfekte parfyme! Lilac Path fra merket Aerin! Jeg måtte se på den nydelige flasken og endte opp med å lukte på alle typene som sto der. Og det er jeg er så glad for at jeg gjorde siden jeg fant den samme duften som minnet meg om Italia-turen vår og alle de fine minnene derfra. Den lukter helt perfekt og den har gitt meg et smil om munnen. Tenk at parfyme kan påvirke deg så mye.

Leave a Comment