Min hudpleierutine

God morgen, Håper alle har en strålende dag så langt. Jeg tenkte å dele min hudpleierutine med dere. Og selv om jeg ikke har vært den beste på hudpleieprodukter tidligere, så har jeg funnet noen fantastiske produkter den siste tiden. For i fjor begynte jeg å få kviser/akne og da begynte jeg etterhvert å se etter noen produkter som kunne hjelpe. Etter det har jeg generelt blitt flinkere på å ha en rutine og jeg merker at produktene hjelper mot problemet. Under ser dere mine favoritt produkter og daglige rutine.

Rens:

Jeg starteter dagen med å rense huden. Gjerne i dusjen så det er enkelt å påføre/fjerne igjen. Jeg bruker Acticlear Foam Cleanserved å massere den inn i fjeset i ca 1 minutt. Så skyller jeg det av.

Behandling:

Mot problemområdene i fjeset (kviser/akne) bruker jeg mitt favorittprodukt fra Elixir, Acticlear. Den har jeg brukt på to forskjellige måter. Enten ved å kun påføre på selve problemområdet eller i hele fjeset.

Fukt:

Hvis jeg ikke bruker Acticlear i hele fjeset bruker jeg Niactil 4% for å gi fukt til huden.

Øyeområdet:

Under øyet bruker jeg The Ordinary Caffeine Solution mot mørke ringe/konturer. Etter at den har tørket påfører jeg en øyekremen Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen Truth.

Det er en veldig fin rutine som renser, jobber med problemområder og gir fukt til huden. Jeg prøver å ikke ha for mange produkter slik at jeg lettere opprettholder rutinen med de som gir mest effekt. Når kvelden kommer fjerner jeg sminken og tar på øyekrem sammen med Acticlear eller Niactil til resten av fjeset.

Jeg har også testet Antioxidant Toning Pads og Gentle Cleanser fra Elixir, men ser at det holder med disse produktene.