Min første barnetøy-bestilling!

Min første barnetøy-bestilling skjedde allerede for en stund tilbake, før koronaepidemien. Og det hele startet med at jeg så en utrolig søt liten genser som en jeg følger på Instagram postet (link til profilen hennes her). Jeg visste ikke at den var fra HM, men når jeg trykket meg inn på linken og begynte å se videre kom jeg over så utrolig mye nusselig! De har virkelig så mye fint nå, og jeg som ikke visste noe om størrelser og sånn på den tiden kjøpte rett og slett bare litt forskjellig. Så noe blir ikke brukt med det første, men jeg er så fornøyd med det jeg satt igjen med etter å ha returnert deler av bestillingen. Her er mine favoritter fra HM, trykk på bildet for å komme til produktet, mye av det er allerede satt ned halv pris så her kan man virkelig gjøre seg noen (søte) kupp. 

My first children’s clothing order happened a while back, before the corona epidemic. And it all started with seeing an incredibly cute little sweater that a lady I follow on Instagram posted (link here). I didn’t know it was from HM, but when I pressed the link and started looking further I came across so much cute stuff! They really have a lot of pretty clothing now, and I didn’t know anything about sizes at that time so I bought some things for now and some things for later. And I’m so happy with what I ended up with. Here are my favorites from HM, press the image to get to the product, a lot of it is already set half price now so you can really make some (cute) bargains.
Finstrikket genser
Bomullsbukse

Elsker disse buksene også! Tror de endte opp med å bli mine favoritt-kjøp fra denne runden. Materialet kjennes veldig bra og stilen er jo bare helt perfekt! 

3-delt sett
Volangkjole i bomull
Badedrakt med volanger
Finstrikket genser

Denne genseren er som skapt til påskebruk og selv om den ikke kan brukes på en stund så har jeg regnet meg frem til at tulla vår skal være ca «korrekt» størrelse for neste påske. Den var bare for søt til å ikke kjøpe med. 

Sneakers
Mønstrete gummistøvler

Leave a Comment