Min babyshower! (uke 37)

Forrige søndag ble jeg skikkelig overrasket! For verdens beste jenter og min kjære lurte meg trill rundt. Kort fortalt ble jeg overrasket med babyshower på Ekebergrestauranten! Jeg trodde Øyvind og jeg skulle dra å se på en hytte som var til salgs, men plutselig svinger han inn til Ekebergrestauranten og inne i lokalet ventet mine fantastiske venninner. Når jeg så dem gjennom vinduet startet tårene og jeg ble ekstremt følsom. De hadde pyntet så fint, noen var kommet langveis fra og de stelte i stand leker og vi fikk så god mat, kake og jeg fikk de skjønneste gavene. Snille jentene mine! Men det beste av alt var bare å se alle igjen (!) Den siste tiden har jo gått så utrolig i ett og vi har vært på alle kanter for å besøke familie og ta igjen for tid som har gått bort til Corona. Det var en utrolig fin babyshower og jeg er så takknemlig for å ha så gode venner i livet mitt. Så tusen hjertelig takk for en fantastisk feiring med dere! <3 Uendelig glad i dere!

Last Sunday I got so surprised! For the world’s best girls and my love really tricked me. I was surprised with my baby shower at the Ekeberg restaurant! I thought Øyvind and I were going to check out a cabin that was for sale, but suddenly he turns into the Ekeberg restaurant and inside the venue my wonderful friends were waiting. When I saw them my tears just started and didn’t stop. They had decorated so nicely, some had come from far away and they had games and we got delicious food, cake and I got the most beautiful gifts. My loving girls! But the best part was just to see everyone again (!) Because of Corona and we have been everywhere else in Norway to visit family it felt like forever since I had seen everyone. It was such a nice baby shower and I am so grateful to have such amazing friends in my life. Thank you so much for a wonderful celebration with you girls, love you! <3

Fantastisk dag med fantastiske venniner! Kan ikke bli bedre enn det <3 Her har jeg kommet til uke 37 av graviditeten. Og som dere kan se på bildet under så er magen blitt ganske så stor (!)

Leave a Comment