Min 30-årsfeiring!

Happy birthday

Annonse

Jeg er så fornøyd med resultatet av hvordan dekoreringen ble! Jeg elsker fargene, pynten og stilen på alt sammen. Kaken ble utrolig fin og har tilogmed ekte gull på seg! Det passer jo bra når temaet går i rosatoner, gull og rosegull. Tilogmed de lekre donutsene hadde gulldetaljer. Og ikke minst så smakte alt kjempegodt! Jeg har hatt det så gøy med å sette alt sammen og ballongene gjør jo nesten alt. Jeg har laget den store ballongbuen selv og har fått de fineste heliumballongene fra butikken La FiestaGlassmagasinet. De er så utrolig fine og har sånne tassels i rosa og gull som jeg hadde så lyst på når jeg begynte å planlegge. Den ene ballongen er gjennomsiktig og har rosegull-farget konfetti inni! I’m dying så fine de er! Hos La Fiesta får du alt du trenger for å gjøre festen ekstra spesiell og jeg har kjøpt inn masse kvalitets ballonger derfra. Du kan finne så mye kult på nettbutikken dere her! Jeg har holdt på sååå lenge med alt sammen og det føltes helt fantastisk å se resultatet. Selv om det ble litt stress på slutten så var det absolutt verdt det. Gleder meg allerede til neste gang jeg kan sette sammen mer dekor som dette. En venninne av meg som er fotograf tok bilder under festen så det kommer nok noen flere bilder fra feiringen her snart. Vi avsluttet kvelden med karaoke på Syng Mer i sentrum noe som var hysterisk morsomt! Jeg lo så mye og ja hadde det vanvittig gøy med å synge både nye og gamle slagere. Vi fikk tilogmed litt tid til dansing helt på tampen så det ble en perfekt kveld! Ønsker alle en fin kveld videre. Her blir det sofakos og Netflix med mannen.

Leave a Comment