Mimredag i Botanisk Hage

I går besøkte vi Botanisk hage her i Oslo. Og ca på denne tiden for to åpr siden så giftet vi oss nettopp der! Elsker at vi kan gå tilbake til der vi ga hverandre vårt ja og mimre tilbake til den lykkeligste dagen i våres liv. Jeg må innrømme at jeg ikke er like flink til å komme meg ut å finne på ting som jeg var før. Så jeg setter så ekstra stor pris på at jeg får sånne fine dager som dette. Spesielt når det er min kjære.

Yesterday we visited the Botanical Garden here in Oslo. And around this time two years ago we got married just there! Love that we can go back to where we gave each other our yes and reminisce back to the happiest day of our lives. I have to admit that I’m not as good at getting out like I was before. So I really appreciate when I get such nice days like this. Especially when it’s with my love. 

Siden det er spesielle tider med Corona nå så vil jeg bare nevne at parken er veldig stor og selv om det var litt folk der så går det helt fint å kose seg og ikke føle seg i veien eller for nær andre. Anbefaler virkelig å dra hit for å få noen avslappende timer hvor man glemmer sånt som det. Hvor man bare kan gå å nyte de vakre blomstene, de spennende plantene og høre vakker fuglekvitter. 

På bildet over ser dere området hvor vi hadde vielsen vår. Det er foran den gamle hovedgården som ligger på toppen av den flotte alléen som fører vei oppover fra den ene porten i parken. Det var ekstra romantisk å gå rundt her i dag og besøke alle plassene vi var på med vielsen og bryllupsfoto. Litt ekstra stas å kunne ta noen gravidbilder her i dag også. Så har vi enda mer å mimre tilbake på fra denne grønne oasen. 

Leave a Comment