Middag på Aldo’s Champagne Bar & Seafood Grill (La Sirenuse)

Le Sirenuse er enda en plass som jeg sterkt vil anbefale å besøke her i Positano. Igjen et hotell med helt nydelig interiør og fantastisk utsikt! Vi fikk en helt perfekt plassering rett ytterst på balkongen på Aldo’s Champagne Bar & Seafood Grill med utsikt over hele Positano!

Vi farter rundt hele dagen, men denne kvelden fikk jeg altså til å pynte meg litt ekstra siden vi hadde reservasjon og planla kvelden litt. Det ble litt senorita vibes med volangtopp fra Nelly og sandaler fra Gucci. Og litt på grunn av komfort Jeans fra Bik Bok, for jeg har blitt veldig spist opp av mygg på denne turen, merkelig nok siden Øyvind er den som pleier å bli utsatt for det.

Jeg måtte jo ta litt bilder når jeg først var her. Det er jo så mange fine detaljer blant annet dette fine bassenget som jeg har sett på Instagram flere ganger.

Når man er på hotellet her så ta en tur rundt og kikk, i etasjen under også. Det er så mye fine antikviteter, møbler, mønstre, planter, malerier og ja alt er spennende. Det henger gamle papirer rammet inn med motiver av konger og adelsmenn, gamle kart over denne delen av Italia og generelt mye spennende. Interiøret er også helt i takt med hotellet selv, unikt!

Det ble en kjempefin datekveld med min kjære. Så romantisk å sitte i solnedgang og se himmelens mange farger. Under ser dere hotellet vi var på, i midten av bildet. Perfekt plassering for kveldsutsikt og i det hele tatt utsikt over Positano.