Mens vi venter…

La oss drømme oss bort på nett

For det er så mye fint man kan glede seg til å bruke nå som det blir godt og varmt i været. Jeg elsker sommerhalvåret og ikke bare fordi at det er så herlig vær, men noe av det jeg beste jeg vet er sommertøy! Det er så befriende med lette, søte og fargerike klær som passer perfekt til dagshumøret. Det er så mye mer spennende og fint å velge mellom synes jeg. Så her er noe av det jeg har funnet på nett i det siste. 

Because there is so much nice clothes out there now that we can look forward to wearing. I love the summer season and not only because it’s lovely weather those months, but the summer clothes are so beautiful! It is so refreshing with light, cute and colorful clothes that perfectly match the mood of the day. It is so much more exciting and nice to choose between summer clothes. So here’s some of my gems I’ve found on online lately.

Leave a Comment