Meet me at the Opera

Ut med DNB

I går var jobbdagen litt annerledes fordi vi hadde seksjonssamling siste del av arbeidsdagen. Vi hadde møtet på Operaen med de nærmeste kollegaene, og det er jo alltid hyggelig. Det er jo selvfølgelig også litt ekstra stas å ha det nettopp der med så fin arkitektur og spennende rom. Etter det faglige var det tid for en deilig treretters på restaurant Brasserie Sanguine. Jeg hadde en ristet pastinakk suppe med sopp, kveite med skalldyrsaus til hovedrett og oster til dessert. Det var veldig smakfull mat og ostene var også veldige gode. Utrolig nok ikke så “skremmende” for meg selv om jeg er ganske pinglete når det kommer til oster. Jarlsberg er nok den evigvarende favoritten! Etter middagen dro vi en tur innom Jernbanetorget for en Aperol spritz før vi tok tidlig kvelden. Så var det en kjempefin dag med fine kollegaer. Jeg rakk til og med å ta en ansiktsmaske når jeg kom hjem og se en episode av Riverdale med min kjære.

Leave a Comment