Markedsdag i Bygdøy Allé

I går var det bilfri markedsdag så jeg storkoste meg med å titte rundt i det fine været. Jeg endte opp med noen skikkelig gode kjøp som dere kan se lenger ned i posten. Markedet holdes hvert år til samme tid så hvis du ikke fikk dratt i år så får man sjansen igjen neste år. Jeg elsker at det er så fint og grønt overalt nå. Spesielt med alle de flotte trærne i Bygdøy Allé.

Under ser dere de fine tingene jeg fant på markedet. Blant annet de fineste stoffene hos Angleterre! Tenker det blir til noen lekre pynteputer. Også skålene som jeg trodde var antikke, som viste seg å bare være fra Indiska. Så litt bommert der, men fortsatt fine da. Passer fint til tapas ute i hagen. Fant i hvert fall en skikkelig antikk ting da! Denne morsomme boken fra 1891. Så gøy for meg som er Grafisk designer å se på den fine bokkunsten, typografien og designet. Tøflene er fra den nye butikken Ruby Så mye fint der! Kjøpte også noen lysholdere der, men de er allerede oppe i den ene leiligheten til styling. Xx