Mammaklær til sommeren

Noe av det jeg ventet litt for lenge med var å skaffe meg noen mammaklær. Når jeg først fikk min første bestilling føltes som om tusen kilo var tatt av skuldrene mine. For det er bare så langt det er behagelig med en strikk for å gjøre buksa større i kneppingen. Mitt beste kjøp så langt er den beige buksa fra HM lenger ned. Den og mammatights har jeg bodd i nå frem til det har blitt varmere. Generelt så har jeg prøvd å vente med å kjøpe for mye siden magen ville være sitt største på sommeren hvor man kan bruke mye av de gamle kjolene man allerede har. Nå blir jo denne magen bare større og større så nå får vi se hvor lenge det rekker. Imens vil jeg dele noen lekre ting jeg har funnet på nettet. 

One of the things I waited a little too long for was to get me some mommy clothes. When I first got my order it felt like a thousand pounds had been taken off my shoulders. Because an elastic band to make the pants bigger doesn’t really last that long before it’s not that comfortable anymore. My best buy so far is the beige trousers from HM further down. That one together with some mammatights is all I have lived lately. In general, I have tried to wait with buying too much since my tummy would be at its biggest in summer anyway and I could use my old dresses for a while. Yes, for a while that is. We’ll see how long it lasts. Meanwhile, I want to share some beautiful things I’ve found online.

Elsker kjolen i blått og gult! Så fin og perfekt for sommeren. Begge disse kjolene ser ut til å passe perfekt og viser frem magen kjempefint. Jeg foretrekker egentlig litt stramme kjoler fremfor for løse. Da kommer som sagt magen så godt frem, noe jeg liker veldig godt.

Her er favorittbuksa! Den er skikkelig fin på og sitter godt over magen. Absolutt noe jeg anbefaler alle gravide som vil ha en finere bukse til sommeren. 

Leave a Comment