Maanesten og ny kjole

Rosa blonder og abstrakt ring

I dag har jeg vært hos Eraze for å fortsette å fjerne tatoveringene jeg har på leggen. Det tar dessverre mye tid og jeg må plastre opp leggen med teip hver gang jeg skal ut i solen. Og når vi reiser endel så blir det mye teip for å si det sånn. Det gjør også veldig vondt, men er 100% verdt det! På veien hjem dro jeg nedom byen for å se etter en kjole til helgen. For da skal jeg nemlig i bryllup! De som skal gifte seg er så skjønne og det blir nok et storslått bryllup. Det blir også det første bryllupet vi skal i etter at vi selv giftet oss den 16. juni i år. Jeg blir nok ekstra følsom siden jeg vet om den vanvittige store jobben som ligger bak og følelsen det gir å gifte seg. Jeg fant i hvert fall en fin rosa kjole fra Ganni som jeg tror vil passe perfekt. Også kjøpte jeg en kjempekul ring fra Maanesten som passer bra til både fest og hverdags! Jeg skal legge ut bilder av kjolen senere når jeg har satt sammen antrekket til bryllupet.

Leave a Comment