Lunsj med drømmeutsikt på Terrazza Celé

Dette er et sted jeg virkelig anbefaler deg å dra innom hvis du skal til Positano. Enten om det er for en frokost, lunsj eller middag – eller bare for en drink, interiøret og utsikten her er så spot on!

Jeg har lenge vært veldig glad i å bruke turkis til interiør (stuen + spisestuen vår i den gamle leiligheten hadde det). Så dere kan jo tro at jeg falt pladask her med disse fine turkise detaljene. Sammen med bananpalmer, turkist vann og den utsikten! Terrazza Celè er et must.

Jeg elsker hvordan de fine sofaene passer inn mot søylene og de rosa blomstene. Og alt det grønne de har på balkongen som rammer inn utsikten. Vi fant det perfekt bordet med utsikt over Positanos pastellfargede bygg og klare vann. Med stranden rett nedenfor med dens solsenger og parasoller.

Vi hadde hver vår salat, jeg spiste ruccola salat med mozzarella og ansjos. Mens Øyvind hadde en tunfisksalat. Man får også med deilige nøtter og litt chips.

Terrazza Celè ligger rett nedi denne gaten (bildet over) så det er perfekt å ta en gåtur her enten før eller man drar til hotellrestauranten.